Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Zimbabwe

Proprietate de vânzare în Zimbabwe

Zimbabwe este o țară fără ieșire la mare din sudul Africii. se învecinează la nord cu Zambia, la est cu Mozambic, la sud cu Africa de Sud și spre vest cu Botswana. capitala este Harare.

Spre deosebire de multe alte țări africane, capitalul nu este cel mai bun loc pentru a trăi, de fapt Harare este definit ca fiind unul dintre orașele cele mai puțin sigure din Africa.

Dacă sunteți interesat să investiți în proprietăți de vânzare în Zimbabwe, vă sugerăm orașul Masvingo, aproape de capital și cu o alegere suficient de bună de proprietăți. Există multe clădiri noi, deoarece este o destinație turistică decentă.

Gweru se află în centrul țării. Orașul este interesant pentru familiile care caută proprietăți de vânzare în Zimbabwe deoarece este împachetat cu ferme și găzduiește o serie de colegii și universități, în special Universitatea Midlands State și Colegiul profesorilor Mkoba.

Mutare este al patrulea oraș cu cea mai mare densitate din Zimbabwe, este o stațiune turistică, iar cei care au decis să investească în proprietăți de vânzare în Zimbabwe pot face acest lucru cu scopul de a utiliza proprietățile ca case de vacanță.

Nu ratați o căutare de proprietăți de vânzare în Bulawayo, al doilea oraș ca mărime din Zimbabwe. Nivelul de proprietate vândut în acest oraș este de la mijloc la înalt, deoarece a fost considerat adevăratul centru economic al Zimbabwe datorită apropierii sale de Africa de Sud și, de asemenea, datorită faptului că găzduiește industria textilă, industria metalurgică și editura.

 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB